Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

CALCIUM PLUS ΨΩΜΙ ΣΤΑΡΕΝΙΟ

Πλέον, το πρωινό πριν το σχολείο και το κολατσιό μετά το παιχνίδι παίρνουν plus βαθμό σε θρεπτικά συστατικά και γεύση.

Πάντα αναζητάς το καλύτερο για τη διατροφή του παιδιού σου. Βέβαια, γνωρίζουμε πως και εκείνο έχει υψηλά γευστικά κριτήρια. Το νέο Calcium Plus ψωμί σε φέτες, σταρένιο με γάλα από τους Φούρνους Ζορπάς, με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και βιταμίνη D3, ικανοποιεί τις απαιτήσεις και των δύο.

Plus σε ασβέστιο και βιταμίνη D3
Το ασβέστιο και η βιταμίνη D3 αποτελούν μέρος των θρεπτικών συστατικών που πρέπει να προσλαμβάνουν καθημερινά μικροί και μεγάλοι για μια ισορροπημένη διατροφή. Για τους ενήλικες μάλιστα, 2 φέτες ψωμί Calcium Plus καλύπτουν το 50% της συνιστώμενης ποσότητας σε βιταμίνη D3 & το 30% σε ασβέστιο!

Plus σε απόλαυση
Πέρα από τα θρεπτικά συστατικά, το ψωμί Calcium Plus με γάλα κερδίζει και σε γεύση. Το γάλα στη σύνθεση του το κάνει αφράτο και μαλακό. Άλλωστε, το σταρένιο ψωμί είναι το αγαπημένο των παιδιών. Το γεγονός πως είναι σε φέτες, το καθιστά ακόμα ευκολότερο στη διαχείριση. Ώστε, να μπορείτε να το απολαμβάνετε και οι δυο σας με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς. Αλλά και σκέτο.

Plus στις διαφορετικές επιλογές
Από το πρωί με βούτυρο και μέλι, μέχρι το απόγευμα σε σάντουιτς μετά το παιχνίδι, το ψωμί Calcium Plus με γάλα ταιριάζει με όλα. Είναι ιδανικό για το κολατσιό στο σχολείο, αλλά και για το σνακ που σίγουρα θα θέλει το παιδί μετά από μία αθλητική δραστηριότητα. Αλλά και όταν καλεί φίλους στο σπίτι για παιχνίδι, το διάλειμμα παίρνει γεύση Calcium Plus.

Βρες το Calcium Plus ψωμί σταρένιο με γάλα σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς.

Συνιστάται από τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ