Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

ΦΟΥΡΝΟΙ ΖΟΡΠΑΣ

H ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ξεκινήσαμε ως ένας μικρός οικογενειακός φούρνος σχεδόν 50 χρόνια πριν και σήμερα βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Προσφέρουμε ποιοτικές επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας και ανώτερης γεύσης, μετατρέποντας κάθε στιγμή σε απόλαυση. Για να το επιτύχουμε αυτό, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, δίνουμε έμφαση στη δεξιοτεχνία και εμπνεόμαστε από την παράδοση.

Θέτοντας σε προτεραιότητα τους ανθρώπους μας, τις σύγχρονες ανάγκες και την άριστη εξυπηρέτηση, διαρκώς εξελισσόμαστε και καινοτομούμε. Δημιουργούμε γεύσεις, που δημιουργούν χαμόγελα. Δημιουργούμε Απόλαυση για κάθε τώρα.

1975
Ίδρυση εταιρείας

Το πρώτο μας ψωμί το φτιάξαμε στην αυλή του σπιτιού μας, στο χωριό Αθηένου, στην επαρχία Λάρνακας. Ένας παραδοσιακός φούρνος και αγνές πρώτες ύλες ήταν αρκετά για να γίνει η αρχή. Έτσι προμηθεύαμε καθημερινά τους κατοίκους του χωριού και της γύρω περιοχής με φρέσκα και μοσχομυριστά Αθηενίτικα ψωμιά.

1988
Ο πρώτος φούρνος Ζορπάς στη Λευκωσία

Με αγάπη για την παρασκευή ψωμιού και διατηρώντας την αυθεντικότητά μας, αρχίσαμε να αναπτυσσόμαστε και να δημιουργούμε νέα είδη προϊόντων. Με στόχο τη συνεχή εξέλιξη, ξεκινήσαμε να επεκτεινόμαστε και γεωγραφικά. Έτσι, το 1988 ανοίξαμε τον πρώτο φούρνο Ζορπάς στη Λευκωσία, στην οδό Ιφιγενείας.

2000
Πρώτο τμήμα φαγητού στον φούρνο Ζορπάς Αγίου Αντωνίου

Πέρα από τα προϊόντα αρτοποιίας και αφού ήδη ξεκινήσαμε να παρασκευάζουμε να διαθέτουμε είδη ζαχαροπλαστικής και σάντουιτς το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία γευμάτων. Λίγο πριν την είσοδο του 2000, εγκαινιάσαμε το πρώτο τμήμα φαγητού στον φούρνο Ζορπάς Αγίου Αντωνίου.

2016
Πρόγραμμα προνομίων My Bakery

Με σκοπό πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση και την επιβράβευση των πελατών μας, δημιουργήσαμε το My Bakery, ένα πρόγραμμα προνομίων, με αποκλειστικές εκπτώσεις, cashback σε κάθε αγορά, δώρα, προσφορές και εκπλήξεις.

2022
Νέα εποχή ΖΟΡΠΑΣ

Το 2022 ανανεώσαμε την εικαστική ταυτότητα των Φούρνων Ζορπάς, με σκοπό να αναδείξουμε την πρόοδο και την εξέλιξη που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια στους φούρνους μας, αλλά παράλληλα να αντανακλά την ιστορία και την παράδοσή μας. Νέο λογότυπο, νέα αρχιτεκτονική καταστημάτων, νέες συσκευασίες, παρέα με μια ανανεωμένη διάθεση να δημιουργήσουμε περισσότερα καινοτόμα προϊόντα και νέες απολαυστικές γεύσεις. H αλλαγή αυτή, εκφράζει τις αξίες της δημιουργίας, της εμπιστοσύνης, της συλλογικότητας αλλά και του πάθους για τη δουλειά μας και την προσήλωση στην άριστη ποιότητα, ώστε να αποτελούμε τον απόλυτο προορισμό για απολαυστικές, γευστικές και ποιοτικές εμπειρίες για κάθε στιγμή της ημέρας.