Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

XYMOΣ

Φεύγεις για τη δουλειά το πρωί και θέλεις κάτι να σε ξυπνήσει. Βγαίνεις για το συνηθισμένο σου απογευματινό τρέξιμο και χρειάζεσαι κάτι να σε τονώσει. Είσαι ο γονιός που ψάχνει κάτι υγιεινό και λαχταριστό για το παιδί του. Είσαι ο φίλος που προσέχει τη διατροφή του και παραγγέλνεις κάτι για να σε γεμίσει. Για όλα τα παραπάνω, ένας φρεσκοστυμμένος χυμός είναι αυτό που αναζητάς.

Ο φρεσκοστυμμένος χυμός που θα βρεις στα ψυγεία μας είναι χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη συμπυκνωμένου χυμού, χωρίς θερμική επεξεργασία και χωρίς ζάχαρη. Παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη ή αλλιώς cold pressed, μια διαδικασία που επιτρέπει τις βιταμίνες, τα ένζυμα, τα μέταλλα και αντιοξειδωτικά στοιχεία ενός φυσικού χυμού να παραμένουν αναλλοίωτα. Αυτό ακριβώς σημαίνει η διαδικασία παρασκευής cold pressed, ότι δηλαδή δεν περνάει από καμία θερμική επεξεργασία.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Χυμός μούρα, μήλο, φράουλα

Οι βιταμίνες Α και C παραμένουν αναλλοίωτες στον εντυπωσιακά βαθυκόκκινο, αληθινά χυμό μούρα, μήλο, φράουλα. Βρες τον πραγματικά φρέσκο στα ψυγεία Ζορπάς, στο μέγεθος των 375ml.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Χυμός πορτοκάλι

Αληθινά χυμός, παρασκευάζεται χωρίς θερμική επεξεργασία, γι’ αυτό παραμένει αληθινά φρέσκος και διατηρεί αναλλοίωτη την υψηλή του περιεκτικότητα σε βιταμίνη C. Μπορείς να τον βρεις σε δύο μεγέθη, 375ml και 800ml.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Xυμός πορτοκάλι, μήλο, καρότο

Φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι, μήλο, καρότο, πλούσιος σε βιταμίνες C και Α, για αληθινή ενέργεια.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα για την υψηλή τους ποιότητα κι έχουμε τέσσερα - όχι ένα - πιστοποιητικά για να το αποδείξουμε: ISO 22000, ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) και IFS (International Food Safety), για την παραγωγή, διανομή, διάθεση και εξαγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.