Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

PLANT-BASED ΦΑΓΗΤΟ

Το plant-based φαγητό φτιάχνεται αποκλειστικά με πρώτες ύλες φυτικής προέλευσης και προορίζεται για εσένα, που επιλέγεις vegan ή vegetarian διατροφή, αλλά και για εσένα, που θέλεις να εντάξεις περισσότερες τροφές από φυτικές πηγές στην καθημερινότητά σου. Αν είσαι γονιός, τα plant – based προϊόντα είναι ένας από τους τρόπους να προσφέρεις λαχανικά και σιτηρά στο παιδί σου και να τα λατρέψει, ακόμα κι αν δεν τα προτιμά συνήθως. Το «κρέας» φυτικής προέλευσης είναι ένα καινοτόμο προϊόν, το οποίο παρασκευάζεται από φυτικές πρωτεΐνες και άλλα φυτικά συστατικά. Μοιάζει τόσο οπτικά, όσο και γευστικά με προϊόν ζωικής προέλευσης, αλλά είναι μια πιο βιώσιμη λύση.

Στους φούρνους Ζορπάς, υποστηρίζουμε την ισορροπημένη και θρεπτική διατροφή με προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας, τα οποία περιλαμβάνουν ή βασίζονται αποκλειστικά σε φρέσκα λαχανικά και φρούτα, όσπρια, σιτηρά και καλά λιπαρά. Πλέον, αυξάνουμε τις φυτικές επιλογές με plant-based πιάτα, τα οποία σου προσφέρουν μια νέα γευστική εμπειρία. Με τους «κεφτέδες» plant-based και τα κομμάτια «κοτόπουλου» πανέ plant-based απολαμβάνεις πιάτα προερχόμενα αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις plant-based λωρίδες «κοτόπουλο» στο σάντουιτς ή στη σαλάτα σου.

Ψήνουμε τους «κεφτέδες» και τα κομμάτια «κοτόπουλο» πανέ στον φούρνο, ώστε να έχουν μια τραγανή κρούστα στο εξωτερικό και να είναι ζουμερά στο εσωτερικό τους.

Τα plant-based προϊόντα παρασκευάζονται με την τεχνολογία της πολυβραβευμένης εταιρείας The Mighty Kitchen, μια κυπριακή εταιρεία τεχνολογίας τροφίμων, είναι χαμηλά σε θερμίδες, ενώ ταυτόχρονα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες.

Τα προϊόντα παρασκευάζονται από πρωτεΐνη αρακά και σιταριού, με φυτικές ίνες από βρώμη, άμυλο πατάτας, και ηλιέλαιο. Σε αυτά προστίθενται μείγματα μπαχαρικών που θυμίζουν κοτόπουλο, όπως η καπνιστή πάπρικα. Εκτός από vegan, δεν περιέχουν συντηρητικά και σόγια και είναι GMO free (γενετικά μη τροποποιημένα).

Μπορείς να απολαύσεις το plant-based φαγητό σε όλους τους Φούρνους ΖΟΡΠΑΣ με τμήμα φαγητού.