Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

ΠΙΤΕΣ & ΚΕΙΚ

Τα κέικ μας μοσχομυρίζουν παιδικές αναμνήσεις. Στην μηλόπιτα, παραδοσιακή ή αγγλική, χρησιμοποιούμε τα πιο φρέσκα υλικά. Κέικ και μηλόπιτα είναι το εύκολο κολατσιό που μπορείς να πάρεις μαζί σου στη δουλειά, στο σχολείο ή το πανεπιστήμιο. Αλλά και το σαββατοκύριακο συνοδεύουν τον πρωινό σου καφέ, στο μπαλκόνι ή στη βόλτα.

Ζουμερά και αφράτα, τα κέικ μας υπάρχουν και σε ατομικό μέγεθος, ενώ σε περιόδους νηστείας θα βρεις και νηστίσιμες επιλογές. Ιδανικά για πρωινό, για συνοδεία στον καφέ ή το γάλα και για κάθε στιγμή απόλαυσης.

Από την άλλη η μηλόπιτα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς ένα τόσο απλό φρούτο, όπως είναι το μήλο, μπορεί να μετατραπεί σε κάτι τόσο λαχταριστό. Τραγανά, ζουμερά μήλα και ευωδιαστή μίξη από μπαχαρικά. Η μηλόπιτα όπως πρέπει.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Κολοκοτή

Η γνωστή, η γνωστή, η κολοκοτή. Πλημμυρίζει από γέμιση κολοκύθας, σταφίδες και πουργούρι. Ιδανικό πρωινό αν νηστεύεις και όχι μόνο. Στο σπίτι ή στη δουλειά, σε κρατάει γεμάτο/η για ώρες.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Brownies

Για την απογευματινή λιγούρα και για να γιορτάσεις κάποιο σημαντικό γεγονός, έχεις τέσσερις επιλογές σε brownies για να διαλέξεις: σοκολάτα, σοκολάτα με καρύδια, σοκολάτα με τυρί κρέμα, και Oreo.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέικ γεωγραφίας

Μία φέτα με γεύση παιδικής ηλικίας. Αυτό μας θυμίζει το κέικ γεωγραφίας. Ολόκληρο ή σε ατομική συσκευασία για να το έχεις μαζί σου στη δουλειά όταν κάνεις πρωινό διάλειμμα για καφέ.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μηλόπιτα

Μηλόπιτα με παραδοσιακή ή αγγλική συνταγή και τα πιο φρέσκα και τραγανά μήλα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κέικ σοκολάτας

Αγαπημένο κλασικό κέικ σοκολάτας, τόσο απλό, κι όμως πάντα τόσο λαχταριστό, θα το βρεις και σε ατομικό μέγεθος, για κάθε μικρή ή μεγάλη στιγμή απόλαυσης.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα για την υψηλή τους ποιότητα κι έχουμε τέσσερα - όχι ένα - πιστοποιητικά για να το αποδείξουμε: ISO 22000, ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) και IFS (International Food Safety), για την παραγωγή, διανομή, διάθεση και εξαγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.