Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

ΦΥΛΛΑΡΙΚΑ

Κλασικά σιροπιαστά. Κλασικά απολαυστικά. Τη στιγμή που πετυχαίνεις δε το ζεστό γαλακτομπούρεκο, εκεί καταλαβαίνεις πως η απόλαυση έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Πέρα από το αγαπημένο κλασικό γαλακτομπούρεκο, θα βρεις και vegan με γάλα καρύδας. O μπακλαβάς και τα δάχτυλα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη γιορτή σιροπιού.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Δάχτυλα

Τα σιροπιαστά δάχτυλα έχουν πλούσια γέμιση από ξηρούς καρπούς, τραγανό και μελένιο φύλλο και χαρακτηριστικό άρωμα από ροδόνερο. Μπορείς να ζητήσεις να σου προσθέσουμε επιπλέον ξηρούς καρπούς για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μπακλαβάς αμυγδάλου νηστίσιμος

Νηστίσιμος μπακλαβάς, μοσχομυρωδάτος, με θρυμματισμένα αμύγδαλα και δεμένο σιρόπι, μπορείς να τον βρεις σε ταψάκι και σε μπουκιές.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γαλακτομπούρεκο

Το παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό που συνδυάζει την αφράτη κρέμα με τα τραγανά φύλλα, σε μια απολαυστική αντίθεση. Το γαλακτομπούρεκο ψήνεται στους φούρνους μας, επομένως είναι πολύ πιθανό να το πετύχεις ζεστό.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα για την υψηλή τους ποιότητα κι έχουμε τέσσερα - όχι ένα - πιστοποιητικά για να το αποδείξουμε: ISO 22000, ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) και IFS (International Food Safety), για την παραγωγή, διανομή, διάθεση και εξαγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.