Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟΥ

Οι μπάρες δημητριακών, γεμάτες σε γεύση και χορταστικές, αποτελούν το τέλειο σνακ που θα σου δώσει ενέργεια για να συνεχίσεις δυναμικά τη μέρα σου. Σε αυτές κυριαρχεί το φιστικοβούτυρο, το οποίο είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Μια γλυκιά και υγιεινή επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. Αν χρειάζεσαι έξτρα ενέργεια, μπορείς να επιλέξεις τις μπάρες πρωτεΐνης. Για μετά το γυμναστήριο, για πριν το γυμναστήριο, για τις μέρες που νιώθεις πως χρειάζεσαι λίγη παραπάνω ενδυνάμωση.

Από την άλλη, τα παξιμαδάκια είναι το υγιεινό σνακ που δεν χρειάζεται να πολυσκεφτείς. Ξέρεις ότι θα ταιριάξουν σε κάθε στιγμή και ότι μπορείς να τα απολαύσεις σκέτα ή να συνοδεύσεις με αυτά το γιαούρτι σου, ή ότι άλλο θεωρήσεις πως είναι καλή ιδέα.

Τα παξιμαδάκια μας είναι τραγανά και χειροποίητα. Έχουν μέγεθος μπουκιάς για να σε γλιτώσουν από τα ψίχουλα και για να μπορείς να τα παίρνεις μαζί σου, όπου κι αν πηγαίνεις.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Μπάρες δημητριακών

Οι μπάρες δημητριακών είναι θρεπτικές, πλούσιες σε γεύση και χορταστικές, αφού έχουν ως βασικό συστατικό το φιστικοβούτυρο, ενώ μπορείς να επιλέξεις την μπάρα πρωτεΐνης, αν αναζητάς επιπλέον ενέργεια.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παξιμαδάκια

Τα παξιμαδάκια μας φτιάχνονται με γλυκάνισο, με χαρουπόμελο ή πορτοκάλι και επικάλυψη από σουσάμι. Μικρές τραγανές μπουκιές για ένα γρήγορο σνακ ή πρωινό που σε χορταίνει.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα για την υψηλή τους ποιότητα κι έχουμε τέσσερα - όχι ένα - πιστοποιητικά για να το αποδείξουμε: ISO 22000, ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) και IFS (International Food Safety), για την παραγωγή, διανομή, διάθεση και εξαγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.