Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ

Μπορείς να κλείσεις ένα ολόκληρο γεύμα ανάμεσα σε δύο φέτες φρέσκο ψωμί. Ή μπορείς να είσαι πιο μινιμαλιστής. Το σημαντικό είναι ότι επιλέγεις όποιο ψωμί θέλεις και όποιο υλικό θέλεις για να φτιάξεις το καλύτερο σάντουιτς για σένα. Ξέρουμε ότι τα υλικά είναι πολλά. Αλλά θα περιμένουμε να τα εξετάσεις όλα. Στηρίζουμε κάθε απόφαση και δεν κρίνουμε κανέναν συνδυασμό.

Ακόμη, στα ψυγεία μας θα βρεις νόστιμες επιλογές που ετοιμάζονται καθημερινά από τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες. Και σε αυτήν την περίπτωση συνδυάζουμε διαφορετικούς τύπους ψωμιού με υλικά, όπως πλούσιες σως, λαχανικά, αλλαντικά και τυριά, ώστε σε κάθε σάντουιτς να συναντάς μια απολαυστική γευστική ισορροπία. Για ένα χορταστικό και βολικό γεύμα, τις στιγμές που νιώθεις πως τα μαχαιροπίρουνα είναι επιπλέον φόρτος εργασίας.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σάντουιτς τόνος

Το μείγμα τόνου, το ψωμί ολικής άλεσης, το γεγονός πως αποτελεί μια απολαυστική πηγή πρωτεΐνης χωρίς σάκχαρα, είναι που κάνουν αυτό το σάντουιτς τόνου, ένα από τα αγαπημένα σου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σάντουιτς με φραντζολάκι

Φτιάξε το δικό σου σάντουιτς ξεκινώντας από το φραντζολάκι, σταρένιο, ολικής άλεσης ή πολύσπορο, γέμισέ το με τα υλικά της επιλογής σου και διάλεξε αν θα το φας κρύο ή ζεστό.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ζεστό σάντουιτς με επιλογή υλικών σε τριάρα

Ένα απόλυτα χορταστικό σάντουιτς, αφού σε αυτό το ψωμί ταιριάζουν τέλεια το χαλλούμι, το χοιρινό ρόστο ή τα αλλαντικά, αλλά φυσικά μπορείς να ενισχύσεις το σάντουίτς σου με ό,τι εσύ επιθυμείς.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα για την υψηλή τους ποιότητα κι έχουμε τέσσερα - όχι ένα - πιστοποιητικά για να το αποδείξουμε: ISO 22000, ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) και IFS (International Food Safety), για την παραγωγή, διανομή, διάθεση και εξαγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.