Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

ΣΑΛΑΤΕΣ

Θέλεις να φας κάτι ελαφρύ και υγιεινό; Οι πολύχρωμες, ολόφρεσκες και πλούσιες σε γεύση και θρεπτικά στοιχεία σαλάτες μας, αποτελούν ένα ολοκληρωμένο γεύμα και είναι εδώ τη στιγμή που τις χρειάζεσαι. Μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου, είτε να διαλέξεις από τις γευστικές προτάσεις που θα βρεις στα ψυγεία μας. Plus, θα την πάρεις σε οικολογική συσκευασία, οπότε διαλέγεις να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου και για το περιβάλλον.

Φρέσκα λαχανικά σε συνδυασμό με αγνά υλικά, όπως ξηροί καρποί, τυριά, αβοκάντο, κινόα και αποξηραμένα σύκα, κάνουν τη σαλάτα σου μια σημαντική πηγή φυτικών ινών, βιταμινών και μετάλλων. Με την προσθήκη plant-based υλικών μπορείς να απολαύσεις και vegan σαλάτες.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σαλάτα χωριάτικη

Δροσιστική σαλάτα που θα μπορούσε να εκπροσωπεί τη Μεσόγειο, ιδανική για μια ισορροπημένη διατροφή, την συνοδεύουμε με ελαφρύ dressing από ελαιόλαδο.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαλάτα του Καίσαρα

Διαχρονικά απολαυστική σαλάτα, με φρέσκιες καρδιές μαρουλιού, τραγανό ψιλοκομμένο μπέικον, κοτόπουλο, κρουτόνς, κεφαλοτύρι Δανίας και dressing Καίσαρα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σαλάτα με επιλογή υλικών

Φτιάξε τη δική σου σαλάτα επιλέγοντας ολόφρεσκα λαχανικά, ξεχωριστά dressings, και θρεπτικά υλικά, όπως ξηροί καρποί, αποξηραμένα σύκα, τυριά, κινόα και αβοκάντο. Σε οικολογική και πρακτική συσκευασία.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα για την υψηλή τους ποιότητα κι έχουμε τέσσερα - όχι ένα - πιστοποιητικά για να το αποδείξουμε: ISO 22000, ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) και IFS (International Food Safety), για την παραγωγή, διανομή, διάθεση και εξαγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.