Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

ΜΠΙΣΚΟΤΑ

Εσύ πόσα μπισκότα μπορείς να φας; Αγαπημένη λιχουδιά για όλες τις ηλικίες. Τα μπισκότα μας παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά και ψήνονται όπως πρέπει. Οπότε έχουν ανεπανάληπτη υφή και γεύση. Ακόμη, έχουν περάσει εκτεταμένα τεστ βουτήματος σε καφέ ή γάλα και έχουν βγει νικητές.

Μαλακά ή τραγανά, με γέμιση ή χωρίς, τα μπισκότα είναι το σνακ που απολαμβάνεις όλες τις ώρες. Είτε προτιμάς κάτι πιο κλασικό, είτε σου αρέσουν οι πιο πολύπλοκες γεύσεις, υπάρχει ένα μπισκότο που θα σου δώσει τη γλυκιά τόνωση που ψάχνεις.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

American cookies

Τα American cookies μας είναι ο ορισμός της απόλαυσης. Κλασικά με κομματάκια σοκολάτας, σοκολάτας με κομματάκια λευκής σοκολάτας, με φιστίκι Αιγίνης και λευκή σοκολάτα και γεμιστά με αυθεντική Νutella, είναι μόνο μερικά από αυτά που θα θέλεις να δοκιμάσεις.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Νηστίσιμα με χαρουπόμελο

Το χαρουπόμελο είναι που κάνει αυτό το μπισκότο νόστιμο, θρεπτικό, και προσθέτει γλύκα, η σταφίδα ενισχύει τη γεύση και την υφή του και εσύ το απολαμβάνεις με τον καφέ σου ή και μόνο του.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα για την υψηλή τους ποιότητα κι έχουμε τέσσερα - όχι ένα - πιστοποιητικά για να το αποδείξουμε: ISO 22000, ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) και IFS (International Food Safety), για την παραγωγή, διανομή, διάθεση και εξαγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.