Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

ΚΕΡΑΣΤΙΚΑ

Η γιορτή συνοδεύεται από ένα κουτί κεραστικά. Έτσι, για το καλό. Μικρές μπουκιές απόλαυσης που θέλεις να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, στη δουλειά, στο σχολείο ή στο σπίτι. Είναι πολλά, είναι διαφορετικά. Εσύ τι πρόλαβες;

Στα συσκευασμένα κεραστικά θα συναντήσεις πλούσια γεύση από σοκολάτα, αφράτη μαρέγκα και αμύγδαλα, ανάμεσα σε άλλα γευστικά και ποιοτικά υλικά. Στα μίνι κεραστικά, θα βρεις μικρές εκδοχές αγαπημένων σου γλυκών, όπως πολύχρωμα κοκ, εκλέρ, τρουφάκια και ταρτάκια. Από τα γενέθλια και την ονομαστική σου εορτή, μέχρι άλλες σημαντικές στιγμές στη ζωή σου, εκφράζεις και μοιράζεσαι τη χαρά σου με ένα κουτί κεραστικά.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Κεραστικά συσκευασμένα

Παστίτσι με αμύγδαλο και μαρέγκα, αμυγδαλωτά με επικάλυψη από μαύρη σοκολάτα, πραλινέτα με μους από φουντούκια και πολλές άλλες γλυκές απολαύσεις που θα βρεις στα ψυγεία μας συσκευασμένες, έτοιμες για κέρασμα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Τα προϊόντα μας είναι αναγνωρισμένα για την υψηλή τους ποιότητα κι έχουμε τέσσερα - όχι ένα - πιστοποιητικά για να το αποδείξουμε: ISO 22000, ISO 9001, BRC (British Retail Consortium) και IFS (International Food Safety), για την παραγωγή, διανομή, διάθεση και εξαγωγή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.