Κέντρο εξυπηρέτησης: 80000600 (χωρίς χρέωση)

Όροι χρήσης – My Bakery

Τελευταία αναθεώρηση: Μάιος, 2023

Εφαρμογή «My Bakery” για Smartphones

Όροι και Προϋποθέσεις (οι «Όροι»)

 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Καλώς ήλθατε στην εφαρμογή μας “My Bakery” («η Εφαρμογή»). Η παρούσα Εφαρμογή δημοσιεύεται από ή για λογαριασμό της Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ («Εμείς» ή «Ζορπάς»), εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με αριθμό εγγραφής εταιρείας 13138 και με εγγεγραμμένο γραφείο στην Αρμενίας, 51, Στρόβολος, Λευκωσία, Κύπρος. Με την εγκατάσταση ή με την πρόσβαση στην Εφαρμογή συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (οι «Όροι») και της Πολιτικής μας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων («η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»). Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την Εφαρμογή ή τους παρόντες Όρους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Ζορπάς αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο [email protected] ή καλώντας στο 80000600 (χωρίς χρέωση).
 2. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΖΟΡΠΑΣ: Η πρόσβαση στην Εφαρμογή και στην ιστοσελίδα της Ζορπάς («η Ιστοσελίδα») είναι δωρεάν. Η Εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε περισσότερα από ένα smartphone. Με την εγκατάσταση και πρόσβαση σας στην Εφαρμογή και την Ιστοσελίδα συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους Όρους και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας· παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και τα δύο.
 3. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Η Εφαρμογή συμπεριφέρεται παρόμοια με μια κάρτα ανταμοιβής για αγορές σε καταστήματα Ζορπάς, χρησιμοποιώντας πάντα σύνδεση στο διαδίκτυο. Με την εγκατάσταση της Εφαρμογής στα smartphones σας, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων από τη σάρωση στο ταμείο του γραμμωτού κώδικά σας (bar code). Για να είστε σε θέση να παραλάβετε τα κουπόνια επιβράβευσης (Reward Vouchers) ή/και ποσά ανταμοιβής από τις προσφορές ανταμοιβής ή να ξοδέψετε τα κουπόνια επιβράβευσης ή/και τα ποσά ανταμοιβής, ο γραμμωτός κώδικας (bar code) θα πρέπει να παρουσιάζεται κάθε φορά στα ταμεία των διαθέσιμων καταστημάτων της Ζορπάς. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση της Εφαρμογής είναι όπως τα smartphones σας είναι δεόντως συνδεδεμένα με το διαδίκτυο αλλιώς δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή τη δεδομένη στιγμή για να λάβετε ποσά ανταμοιβής. Η Εφαρμογή αφορά μόνο τα Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστεία «ΖΟΡΠΑΣ». Η Ζορπάς διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την λήψη/εγκατάσταση ή να αναστείλει τη χρήση της My Bakery, να τερματίσει ή να τροποποιήσει το σχέδιο ανταμοιβής της My Bakery ανά πάσα στιγμή και να δώσει τη κατάλληλη προειδοποίηση στους κατόχους/χρήστες. Ο κάτοχος/χρήστης της My Bakery θα κερδίζει 1% (ένα τοις εκατό) στο συνολικό ποσό αγοράς σε μία ταμειακή απόδειξη (ισχύει για συνολικές αγορές σε μια ταμειακή απόδειξη άνω των €0,51) και το ποσό ανταμοιβής θα εισάγεται στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι (digital wallet) του κατόχου. Τα ποσά ανταμοιβής θα εισάγονται ανά επίσκεψη. Δεν υπάρχει ελάχιστο όριο εξαργύρωσης ποσού ανταμοιβής. Το ελάχιστο όριο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή από την Ζορπάς. Η My Bakery μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα καταστήματα της Ζορπάς στην Κύπρο, που συμμετέχουν σε αυτό το σχέδιο ανταμοιβής πελατών της Ζορπάς.
 4. ΌΡΙΟ ΗΛΙΚΙΑΣ: Για να συμμετάσχει πελάτης στο πρόγραμμα της My Bakery θα πρέπει να είναι 18 ετών και άνω.
 5. ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Η Εφαρμογή της My Bakery δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πιστωτική κάρτα ή κάρτα εγγύησης επιταγών.
 6. ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΠΟΣΩΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ: Για να εξαργυρώσετε τα ποσά ανταμοιβής θα πρέπει να παρουσιαστεί ο γραμμωτός κώδικας (bar code) της Εφαρμογής της My Bakery στα συμμετέχοντα υποκαταστήματα της Zορπάς και στις ταμειακές μηχανές πριν από κάθε αγορά που γίνεται. Σημειώνεται ότι η πληρωμή για αγορά μπορεί να διενεργηθεί σε εν μέρει μετρητά και εν μέρει εξαργύρωση ποσού ανταμοιβής.
 7. ΜΕΤΑΦΟΡΑ/ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΟΣΩΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ: Δεν επιτρέπεται η μεταφορά ή μεταβίβαση ποσών ανταμοιβής μεταξύ λογαριασμών της Εφαρμογής της My Bakery.
 8. ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ/ΠΟΣΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ: Τα κουπόνια επιβράβευσης (Reward Vouchers) ή/και ποσά ανταμοιβής στην My Bakery δεν μπορούν να ανταλλαχθούν με μετρητά ή να δοθούν/επιστραφούν ρέστα.
 9. ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΟΣΩΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ: Η Ζορπάς διατηρεί το δικαίωμα όπως διαγράψει το ποσό ανταμοιβής σε κάθε My Bakery λογαριασμό που δεν είναι ενεργή για τουλάχιστον 12 (δώδεκα) μήνες.
 10. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: Οι κάτοχοι/χρήστες της Εφαρμογής My Bakery θα χρειαστεί να παρέχουν προσωπικές ή άλλες πληροφορίες σε έντυπα αιτήσεων ή άλλης μορφής επικοινωνία μαζί με την Ζορπάς για τη δημιουργία λογαριασμού. Όποτε χρησιμοποιείται ο μοναδικός γραμμικός κωδικός (bar code) της Εφαρμογής ή δίνονται στοιχεία για συναλλαγή και χρήση της My Bakery από κάποιο κάτοχο/χρήστη, τα στοιχεία της συγκεκριμένης συναλλαγής θα καταχωρούνται σε αρχείο. Οποιεσδήποτε από αυτές τις πληροφορίες δύναται να χρησιμοποιηθούν από την Ζορπάς ή/και τους υπαλλήλους ή/και αντιπροσώπους αυτής όποτε αυτό καθίσταται αναγκαίο για τη λειτουργία του Σχεδίου Ανταμοιβής Πελατών My Bakery ώστε να εξαργυρώνονται τα ποσά ανταμοιβής που έχουν συλλεγεί ή συγκεντρωθεί στην My Bakery ή να αποτρέπεται η κατάχρηση του σχεδίου ανταμοιβής. Πληροφορίες που αφορούν συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες που θα αγοράζει ο κάτοχος και χρήστης από την Ζορπάς θα αναλύονται και θα διαχειρίζονται από την Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ όπου αυτό απαιτείται για τη λειτουργία του Σχεδίου Ανταμοιβής Πελατών My Bakery. Τα υποκαστήματα «Ζορπάς» της Ζορπάς στα οποία θα χρησιμοποιείται η Εφαρμογή της My Bakery για συλλογή του ποσού ανταμοιβής και επιστροφής χρημάτων ή εξαργύρωση συναλλαγών, μπορεί να χρησιμοποιήσουν πληροφορίες για τα συγκεκριμένα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αγοράσατε για να κοινοποιήσουν στον κάτοχο της My Bakery προσφορές ή για να ενημερωθεί το αρχείο δεδομένων στο οποίο είναι ήδη καταχωρημένος ο κάτοχος της My Bakery κατόπιν της συγκατάθεσης του. Οποιαδήποτε δεδομένα που σχετίζονται με συγκεκριμένα προϊόντα ή υπηρεσίες (πχ το σύνολο επιστροφής χρημάτων που συγκεντρώνεται κάθε μήνα από τις αγορές σας), μπορούν να τύχουν επεξεργασίας και ανάλυσης από την Ζορπάς για το που και το πώς χρησιμοποιείται η Εφαρμογή My Bakery και δύναται να καταχωρηθούν στα αρχεία της Ζορπάς για επεξεργασία και για διασφάλιση καλύτερης συναλλακτικής σχέσης μαζί σας. Η Ζορπάς ενδέχεται να χρησιμοποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχει ο κάτοχος σε αυτή για τους πιο πάνω σκοπούς καθώς και για ενημέρωσή του κατά καιρούς και κατά την απόλυτη κρίση της Ζορπάς για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές υπό όρους (conditional offers), διαγωνισμούς. Για εξηγήσεις ως προς το ποια δεδομένα θα συλλέγονται και πώς θα χρησιμοποιούνται παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων · με την αποδοχή των Όρων αποδέχεστε πλήρως την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
 11. ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ: Η Εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να είναι συμβατή με την καθορισμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 6.0 και iOS 9.3.1. των κινητών τηλεφώνων.
 12. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Όλο το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Zorbas.com.cy ανήκει αποκλειστικά στη Ζορπάς. Περιεχόμενο από την ιστοσελίδα Zorbas.com.cy δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ή να αξιοποιείται για οποιοδήποτε εμπορικό και μη ιδιωτικό σκοπό, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του Ζορπά.
 13. ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ: Η Εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τη δική σας, προσωπική χρήση. Η Εφαρμογή δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό ή για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό. Όταν χρησιμοποιείτε την Εφαρμογή θα πρέπει να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες Κυπριακούς νόμου και με τους ισχύοντες διεθνείς/ευρωπαϊκούς νόμους (που μαζί αναφέρονται ως η “Εφαρμοστέα Νομοθεσία”). Με τη χρήση της Εφαρμογής συμφωνείτε ότι θα συμμορφώνεστε πλήρως με όλους τους ισχύοντες νόμους καθώς και τους παρόντες Όρους. Ειδικότερα, αλλά χωρίς περιορισμό και με επιφύλαξη των δικαιωμάτων του Ζορπά συμφωνείτε να μην (α) Χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή με οποιοδήποτε παράνομο τρόπο ή με οποιοδήποτε τρόπο που να προωθεί οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα συμπεριλαμβανομένης (χωρίς περιορισμό) της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων ή (β) επιχειρήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση χωρίς άδεια στην Εφαρμογή ή τα δίκτυα, διακομιστές ή τα συστήματα υπολογιστών που συνδέονται με την Εφαρμογή ή (γ) προσαρμόσετε, μεταφράσετε, τροποποιήσετε, παραποιήσετε, παραβιάσετε, οποιοδήποτε μέρος της Εφαρμογής ή οποιωδήποτε σελίδων που συνιστούν την Εφαρμογή (δ) μεταφράσετε την Εφαρμογή σε άλλες γλώσσες ή να δημιουργήσετε παράγωγες εκδόσεις. Με την εγκατάσταση της Εφαρμογής συμφωνείτε όπως αποζημιώσετε τη Ζορπάς και τις εταιρείες του ομίλου της στο ακέραιο και από οποιαδήποτε απαίτηση από και ενάντια σε οποιαδήποτε απώλεια, ζημιά, έξοδα ή δαπάνες που υφίσταται ή επιβαρύνεται άμεσα ή έμμεσα ως αποτέλεσμα της χρήσης της Εφαρμογής διαφορετικά από ό, τι σύμφωνα με τους παρόντες Όρους ή την Εφαρμοστέα Νομοθεσία. Η Ζορπάς διατηρεί το δικαίωμα να απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή την πρόσβασή σας στην Εφαρμογή και στην ιστοσελίδα της Ζορπάς σε περίπτωση κατάχρησης της Εφαρμογής ή της ιστοσελίδας της Ζορπάς ή οποιωνδήποτε άλλων χρηστών.
 14. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Η Εφαρμογή και όλα τα εμπορικά σήματα, τα σήματα, τα λογότυπα, σήματα υπηρεσιών και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας («Εμπορικά Σήματα») που σχετίζονται με αυτήν είναι αποκλειστική ιδιοκτησία της Ζορπάς. Τα πνευματικά δικαιώματα σε όλο το υλικό που περιέχεται σε, ή διατίθενται μέσω της Εφαρμογής συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, δεδομένων, κειμένων, μουσικής, ήχου, φωτογραφίες, γραφικά και τα μηνύματα βίντεο, η επιλογή και η διάταξη αυτών, και όλοι οι κώδικες(source codes), συλλογές λογισμικού και άλλο υλικό (“Υλικό”) ανήκει ή έχει την άδεια η Ζορπάς ή εταιρειών του ομίλου της. Όλα τα δικαιώματα της Ζορπάς επιφυλάσσονται. Με την εγκατάσταση της Εφαρμογής, συμφωνείτε ότι δεν θα αντιγράψετε αλλιώς, επεξεργαστείτε, τροποποιήσετε, αναπαραγάγετε, δημοσιεύστε, παρουσιάσετε, διανέμετε, αποθηκεύσετε, μεταδώσετε, εκμεταλλευτείτε εμπορικά, διαδώσετε σε οποιαδήποτε μορφή ή να χρησιμοποιήσετε το Υλικό και τα Εμπορικά Σήματα χωρίς τη ρητή άδεια της Ζορπάς ή των σχετικών τρίτων μερών/συνεταίρων της Ζορπάς.
 15. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ (LINKS) ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ: Η Εφαρμογή μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστοσελίδες που λειτουργούν από τρίτους ( “Δικτυακοί Τόποι Τρίτων”). Η Ζορπάς δεν έχει καμία επιρροή ή έλεγχο σε τέτοιου είδους ιστοσελίδες τρίτων, εκτός αν δηλώνεται ρητά και, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, δεν είναι υπεύθυνη για και δεν εγκρίνει οποιεσδήποτε ιστοσελίδες τρίτων ή τη διαθεσιμότητά τους ή το περιεχόμενό τους.
 16. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την Εφαρμογή μέσω των smartphones σας, καθώς και να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες του λογαριασμού σας μέσω της ιστοσελίδας του Ζορπά θα πρέπει να παρέχετε στη Ζορπάς τα προσωπικά σας στοιχεία όπως τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας. Η παροχή των εν λόγω προσωπικών στοιχείων είναι απαραίτητη και απαιτείται για την καλύτερη λειτουργία του Σχεδίου Ανταμοιβής Πελατών My Bakery και την καλύτερη ασφάλεια του λογαριασμού σας. Με την εγκατάσταση της Εφαρμογής και εισάγοντας τα στοιχεία σας στην ιστοσελίδα Ζορπάς θα έχετε την ευκαιρία να βλέπετε τα βραβεία σας, τις συναλλαγές, το υπόλοιπό σας και να λάβετε ειδοποιήσεις όπως εσείς συμφωνείτε με την πάροδο του χρόνου. Για να εγκαταστήσετε την Εφαρμογή για smartphones σας, καθώς και για να έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας μέσω της ιστοσελίδας Ζορπάς θα πρέπει να έχετε/εισάγετε μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης σας.
 17. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΖΟΡΠΑΣ: Η Ζορπάς θα χρησιμοποιήσει τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο σύμφωνα με τους παρόντες Όρους και με τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Με τη χρήση της Εφαρμογής αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους όρους της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μας.
 18. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ/ΕΥΘΥΝΗ (DISCLAIMER/LIABILITY): ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ: (Α) H ΖΟΡΠΑΣ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ) Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ (B) ΤΥΧΟΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΜΕΣΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΩΣ), ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΟΡΟ Ή ΕΓΓΥΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΔΟΣΗ, ΜΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ, ΑΚΡΙΒΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΖΟΡΠΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΥ ΒΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Ή/ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ· Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ Ή ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ Ή ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΌ Ή ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Η Ζορπάς δεν θα είναι υπεύθυνη, σε σύμβαση, δυνάμει αστικού δικαίου (συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της αμέλειας), σύμφωνα με τη νομοθεσία ή με άλλο τρόπο, ως αποτέλεσμα ή σε σχέση με την Εφαρμογή για κάθε: (i) οικονομική ζημιά (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, την απώλεια των εσόδων, τα κέρδη, τις συμβάσεις, τις επιχειρήσεις ή προσδοκώμενων κερδών ή (ii) απώλεια εμπορικής εύνοιας ή φήμης ή (iii) ειδικά ή έμμεση ή επακόλουθη (consequential) ζημιά.
 19. ΑΝΑΣΤΟΛΗ: Η Ζορπάς διατηρεί πλήρως το δικαίωμα της όπως αναστείλει ή διακόψει την παροχή των υπηρεσιών σχετικά με τις εφαρμογές που δημοσιεύει και να δώσει εύλογη προειδοποίηση αναφορικά με τέτοια διακοπή.
 20. ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Η Εφαρμογή μπορεί να περιλαμβάνει σύνδεσμο προς άλλους δικτυακούς τόπους και τέτοιες διαφημίσεις από τρίτους μπορεί να εμφανιστούν στην Εφαρμογή μας. Η Ζορπάς δεν έχει καμία επιρροή ή έλεγχο σε τέτοιου είδους ιστοσελίδες τρίτων, εκτός αν δηλώνεται ρητά και, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, δεν είναι υπεύθυνη για και δεν εγκρίνει οποιεσδήποτε ιστοσελίδες τρίτων ή τη διαθεσιμότητά τους ή το περιεχόμενό τους. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για διαφημίσεις που περιέχονται εντός της Εφαρμογής ούτε συνδεόμαστε με διαφημιστές. Αν συμφωνήσετε να αγοράσετε αγαθά ή/και υπηρεσίες από οποιονδήποτε τρίτο που διαφημίζει στην Εφαρμογή, είναι με δική σας ευθύνη. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες ή παράπονα σε σχέση με αυτά παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε απευθείας με τον διαφημιστή.
 21. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ: Εάν συμμετέχετε σε οποιοδήποτε διαγωνισμό που εφαρμόζεται μέσω της Εφαρμογής (“Διαγωνισμός”), συμφωνείτε ότι δεσμεύσετε από τους όρους του Διαγωνισμού ή/και οποιονδήποτε άλλων όρων καθορίζονται από καιρό σε καιρό από την Ζορπάς. Η Ζορπάς διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει οποιονδήποτε συμμετέχοντα ή χρήση ή/και νικητή κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
 22. ΚΩΔΙΚΟΙ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Τυχόν κωδικοί κουπονιών αναφορικά με την Εφαρμογή που εκδίδονται από Ζορπάς μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, όπως ορίζεται από τη Ζορπά.
 23. ΓΕΝΙΚΑ: Οι παρόντες Όροι (όπως τροποποιούνται από καιρό σε καιρό) αποτελούν ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ εσάς και της Ζορπάς αναφορικά με τη χρήση της Εφαρμογής. Οποιαδήποτε απόφαση της Ζορπάς σχετικά με τη λειτουργία του Σχεδίου Ανταμοιβής της My Bakery ή/και της Εφαρμογής και της ερμηνείας των παρόντων όρων και προϋποθέσεων θα είναι τελική και δεσμευτική για όλους τους κατόχους και χρήστες της My Bakery. Η Ζορπάς μπορεί να ακυρώσει, να ανακαλέσει ή να τροποποιήσει το Σχέδιο Ανταμοιβής και την My Bakery ή/και την Εφαρμογή και τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ή οποιοδήποτε λογαριασμό My Bakery ή/και την Εφαρμογή ή/και οποιοδήποτε λογαριασμό και να δώσει τη κατάλληλη προειδοποίηση στους κατόχους/χρήστες. Η Ζορπάς διατηρεί το δικαίωμα της όπως προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια ή πράξη που θα κρίνει σκόπιμη, εάν θεωρήσει ότι προκύπτει κατάχρηση του Σχεδίου Ανταμοιβής της My Bakery ή/και της Εφαρμογής ή/και οποιουδήποτε λογαριασμού της Εφαρμογής ή/και της Ιστοσελίδας ή των συναφών προωθητικών ενεργειών και προσφορών.
 24. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΝΩΝΙΑ ΜΕ ΖΟΡΠΑ: Σε περίπτωση που επιθυμείτε να διορθωθούν ή τροποποιηθούν τα στοιχεία σας από το αρχείο της Ζορπάς ή να ακυρώσει την My Bakery και να διαγραφούν στοιχεία από το αρχείο της Ζορπάς θα πρέπει να αποσταλεί email στο [email protected] ή καλώντας στο 80000600.
 25. ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ: Οι παρόντες Όροι και η Πολιτική περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων διέπονται από τους Κυπριακούς Νόμους και αποκλειστική δικαιοδοσία αναφορικά με οποιοδήποτε θέμα σε σχέση με αυτά έχουν τα αρμόδια Κυπριακά Δικαστήρια.