FacebookTwitter

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα συνεργάζονται με τον Chef της εταιρίας για τη δημιουργία, την ποιότητα και την παρουσίαση των φαγητών στις ψησταριές. Επίσης θα έχουν υπό την ευθύνη τους την εκπαίδευση και το συντονισμό του προσωπικού, την τήρηση των συνθηκών ασφάλειας και υγιεινής, τα επίπεδα ποιότητας HACCP και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.
 
Ακαδημαϊκή Μόρφωση: Δίπλωμα Ανώτερου Ξενοδοχειακού Ινστιτούτου ή άλλο συναφές πτυχίο
 
Προσόντα: Εχεμύθεια, οργανωτικές δυνατότητες, εμπειρία σε συστήματα HACCP
 
Δεχόμαστε αιτήσεις μέσω της ιστοσελίδας μας στο σύνδεσμο cv.zorbas.com.cy ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Τηλ.: 22466060/22466106