Νέες Single Origin Bio κάψουλες καφέ
10.01.2022

Τα Coffee Berry συνεχίζουν το μοναδικό γευστικό ταξίδι τους σε νέους προορισμούς μέσα από τις κάψουλες καφέ. Αυτή τη φορά προσθέτουν στην γκάμα των ήδη 9 επιλογών, δύο νέες γεύσεις καφέ σε κάψουλα single origin προέλευσης και βιολογικής καλλιέργειας από την Αιθιοπία και την Κολομβία.  Οι νέες κάψουλες απευθύνονται σε όσους αναζητούν τις ιδιαιτερότητες των  μονοποικιλιακών καφέδων, αλλά θέλουν να απολαμβάνουν και στο σπίτι ή το γραφείο την ίδια ποιότητα όπως θα απολάμβαναν από ένα ποιοτικό καφέ φτιαγμένο από τα χέρια των έμπειρων baristas των Coffee Berry.

Μία ιδιαίτερη πρόταση αντάξια του ονόματος της γενέτειρας του καφέ, αποτελούν οι κάψουλες Single Origin Ethiopia. Χαρακτηρίζονται από ένα αρμονικό συνδυασμό γεύσεων που τιμά την ιεροτελεστία του καφέ της χώρας, και που στο γευστικό προφίλ τους θα διακρίνετε νότες καστανής ζάχαρης, σοκολάτα, μέλι, εσπεριδοειδή, βερίκοκο και αρώματα άνθεων και γιασεμιού και έχουν ελαφρύ καβούρδισμα που ενδείκνυται περισσότερο για espresso. Η πολυπλοκότητα των γεύσεων που προκύπτει μέσα από το γλυκόπιοτο φλιτζάνι αυτού του καφέ θα σας εκπλήξει.

Οι κάψουλες single origin Ethiopia είναι βιολογικές και έχουν πιστοποίηση FairTrade.  Η πιστοποίηση αυτή, δίνεται σε προϊόντα που η καλλιέργεια τους είναι κοινωνικά και οικολογικά υπεύθυνη δίνοντας τη δυνατότητα σε μικροπαραγωγούς να έχουν καλύτερες εμπορικές συνθήκες καθώς και εργατικά δικαιώματα.

Προερχόμενες από την πατρίδα των καλύτερων κόκκων Arabica στον κόσμο, οι bio Single Origin Colombia χαρακτηρίζονται από ένα έντονο και γλυκό φλιτζάνι καφέ που θα σας ταξιδέψει σε ένα μυθικό ταξίδι στην Κολομβία. Πρόκειται για ένα πικάντικο γευστικό αποτέλεσμα που χαρίζει πλήρη γεύση και συνδυάζει καβουρδισμένο αμύγδαλο, σοκολάτα, εσπεριδοειδή και ξηρούς καρπούς και έχει μεσαίο καβούρδισμα. Οι κάψουλες καφέ Colombia είναι πιστοποιημένες RFA (Rain Forest Alliance). Μέσω της προτίμησης προϊόντων με την πιστοποίηση αυτή τα Coffee Berry συμβάλουν στην υποστήριξη της διατήρησης του περιβάλλοντος αλλά και την βιωσιμότητα και αειφόρα καλλιέργεια των φαρμών καφέ εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο προϊόν ανώτερης ποιότητας.

Όλες οι κάψουλες Coffee Berry είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο για την μέγιστη προστασία του καφέ και την διατήρηση του αρώματος και της γεύσης του και είναι συμβατές με μηχανές Nespresso.

Θα τις βρείτε σε όλα τα σημεία Coffee Berry στο Mall of Engomi, Nicosia Mall, Σταδίου 77 στο Στρόβολο, μαρίνα Αγίας Νάπας, στη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και στη Λεωφ. Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα αλλά και στους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς.