Ψωμί… αληθινά καλό!
12.10.2021

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού, γιορτάζουμε και σας παρουσιάζουμε τρεις νέες ξεχωριστές προτάσεις, που θυμίζουν κάτι από «παλιό», καλό και αγνό ψωμί.

Αναγνωρίζοντας τις νέες διατροφικές ανάγκες της εποχής και παραμένοντας πιστοί στην παράδοση, σας προσφέρουμε μία μοναδική και ξεχωριστή γευστική εμπειρία, μέσα από τα νέα προϊόντα μας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το μονοποικιλιακό ψωμί το οποίο ζυμώνεται με μονοποικιλιακό αλεύρι και είναι το μοναδικό, στο είδος του, στην κυπριακή αγορά. Είναι ποιοτικά ανώτερο από τα κοινά αλεύρια καθώς προέρχεται από μονοποικιλιακό σιτάρι ενώ θεωρείται το καλύτερο παγκοσμίως, αφού διέρχεται αυστηρών ελέγχων για διασφάλιση της ποιότητας.

Στους Φούρνους μας διατίθεται επίσης, το ψωμί με βιολογικό αλεύρι. Είναι ζυμωμένο με βιολογικό αλεύρι το οποίο προέρχεται από σιτηρά πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας -χωρίς τη χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων- και αλέθεται σε ξεχωριστούς μύλους, ακολουθώντας συγκεκριμένες διαδικασίες αποθήκευσης και συσκευασίας, βάσει των κανονισμών που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.). 

Η τρίτη πρόταση αφορά το ψωμί με τέσσερα αλεύρια, τα οποία συνδυάζονται και προσφέρουν στο κοινό το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. Ζυμώνεται με αλεύρι σίκαλης, το οποίο είναι υψηλής θρεπτικής αξίας, ολικής άλεσης, κριθαριού και φαρίνα από σκληρό σιτάρι.

Μπορείς και εσύ να ανακαλύψεις τα τρία νέα ψωμιά σε όλους τους Φούρνους μας!

Img1653
Img1615-1-1
Img1619
Img1624-1-1jpg