Νέα Ψωμιά
08.10.2019

Στους Φούρνους Ζορπάς, που με γνώση & φροντίδα ζυμώνουμε και σας προσφέρουμε όλες τις ώρες της ημέρας πραγματικό, φρέσκο, ζεστό ψωμί, η αγάπη για το καλό ψωμί φαίνεται! Γι΄αυτο και δεν θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε την Παγκόσμια ημέρα ψωμιού (16 Οκτωβρίου) με καλύτερο τρόπο, από το να δημιουργήσουμε νέες ξεχωριστές αρτοδημιουργίες, τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε 9/10, 16/10 και 23/10, σε όλους τους Φούρνους μας και να απολαύσετε σε 30% χαμηλότερη τιμή*.

Οι λάτρεις των παραδοσιακών γεύσεων και του προζυμένιου ψωμιού θα ενθουσιαστείτε με το ψωμί με προζύμι βασιλικου και σίγουρα θα διακρίνετε σε αυτό, την εξειδίκευση στην τέχνη της αρτοποιείας και την εμπειρία χρόνων, των αρτοποιών των Φούρνων μας! Ένα ψωμί με δεμένη ψίχα, πλούσιο σε αρώματα και γεύση. Μαλακό ψωμί, που συνοδεύει πιάτα από όσπρια και σαλάτες αλλά μπορείτε να το απολαύσετε και σκέτο, κρύο ή φρυγανισμένο με βούτυρο.

Από τις νέες επιλογές δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ψωμί υψηλής διατροφικής αξίας. Ένα «σούπερ» τετράγωνο ψωμί, με βρώμη και φυτικές ίνες, που εκτός από σκέτο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σαν βάση για θρεπτικά σάντουιτς, αφού το σχήμα του σας επιτρέπει να κόψετε ίσες φέτες 40g , που αποτελεί τη προτεινόμενη μερίδα από τους διατροφολόγους. Έχει ιδιαίτερη γεύση, «δεμένη» ψίχα και έχει 80% χαμηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα, σε σχέση με άλλα πολύσπορα ψωμιά. Αν ακολουθείτε μία θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή, αυτό το ψωμί θα γίνει η αγαπημένη σας καθημερινή συνήθεια, αφού αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, εδώδιμων ινών & φωσφόρου.

Τέλος, για τους λάτρεις των Γαλλικών ψωμιών, τα νέα είναι ευχάριστα, αφού η γκάμα των Γαλλικών ψωμιών εμπλουτίστηκε με 2 νέα ψωμιά. Το ψωμί Pochon με προζύμι, σε 2 μεγέθη ξεχωρίζει τόσο για τη γεύση του όσο και για την εμφάνισή του, καθώς είναι χαρακτηριστικός ο τρόπος που «διπλώνεται» η ζύμη – σαν πουγκί. Εξίσου απολαυστικό το Γαλλικό καρβέλι, που σαν υφή θυμίζει τη γαλλική μπαγκέτα. Και τα 2 είδη, είναι κατάλληλα για μικρά νοικοκυριά.

Υπέροχα ψωμιά, για όλες τις γευστικές και διατροφικές προτιμήσεις, όλα ζυμωμένα με τη γνώση, τη φροντίδα των Φούρνων Ζορπάς και τη συνταγή της νοστιμιάς!

*Ισχύει 8/10- 16/10 για το ψωμί με βρώμη και φυτικές ίνες & 15/10-23/10 για το ψωμί με προζύμι βασιλικού.

Img111266
Img111269
Img111264
Img111280