Γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας στηρίζοντας την Europa Donna Κύπρου
03.03.2021

Για πέμπτη συνεχή χρονιά οι Φούρνοι Ζορπάς στηρίζουν με έμπρακτο τρόπο το έργο της Europa Donna Κύπρου, τιμώντας παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που γιορτάζεται στις 8 Μαρτίου.

Με φάρο το μήνυμα #SelfCare, θα βρείτε και φέτος στους Φούρνους μας το «Cupcake ελπίδας», με τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, θυμίζοντας σε όλους πως το σημαντικότερο δώρο είναι η υγεία και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους.

Το «Cupcake ελπίδας» αποτελεί για εμάς πλέον θεσμό, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας, στηρίζοντας χορηγικά τις δράσεις και το σημαντικό έργο που επιτελεί η Europa Donna Κύπρου.

Στόχος είναι να σταλεί παντού το μήνυμα της αλληλεγγύης, της ελπίδας αλλά και της αφύπνισης για την πρόληψη και προστασία από τον καρκίνο του μαστού. Οι γυναίκες, διαδραματίζουν καθημερινά ένα πολλαπλό ρόλο μέσα από την φροντίδα που επιδεικνύουν για τους άλλους. Φροντίδα την οποία πρέπει όλες οι γυναίκες να δείχνουν πρωτίστως και στον εαυτό τους.

Ο Όμιλός μας, ο οποίος και εργοδοτεί πολλές γυναίκες, είναι και θα παραμείνει συνοδοιπόρος στις προσπάθειες που καταβάλλει η Europa Donna Κύπρου, στηρίζοντας κάθε δράση ξεχωριστά, με έμπρακτο τρόπο.

Το limited edition «Cupcake ελπίδας» είναι διαθέσιμο σε συσκευασία δώρου και μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των €2,50 σε όλους τους Φούρνους Ζορπάς.

Img134281
Img13421
Img13391
Img13371-story
Img13347