Τα Coffee Berry γιορτάζουν την Παγκόσμια Μέρα Καφέ, στηρίζοντας τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»!
26.09.2022

Το ήξερες ότι πάνω από  500 εκατομμύρια φλιτζάνια καφέ καταναλώνονται ημερησίως; Ο καφές είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ροφήματα και αναπόφευκτα έχει ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητα όλων μας. Είναι η πρωινή … «καλημέρα», η γευστική παρέα στο αυτοκίνητο, η συντροφιά στο γραφείο, το απογευματινό.. «boost»… Είναι επίσης μια καλή αφορμή για να βρεθείς ξανά, με φίλους κι αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο καφές είναι πάντα εκεί.

Εκεί είναι και τα Coffee Berry, και φέτος την 1η Οκτωβρίου - ημέρα που από το 2015 καθιερώθηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Καφέ ως «Παγκόσμια Ημέρα Καφέ» - γιορτάζουν, και στην δική τους γιορτή, στηρίζουν χορηγικά τον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Με κεντρικό μήνυμα «Ένα όνειρο ζωγραφίζεται στον καφέ σου», και με έντονο αίσθημα ευθύνης και συμβολής, τα Coffee Berry επιδιώκουν να «ενδυναμώσουν» μικρούς «ήρωες», παιδιά που έχουν ανάγκη από πραγματική, άμεση, ισχυρή και συνεχή στήριξη. Συνδράμοντας έτσι έμπρακτα στο τεράστιο έργο που εδώ και 25 χρόνια, πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Πώς μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις;

Απολαμβάνοντας το αγαπημένο σου Coffee Berry ρόφημα σ’ ένα από τα χαρακτηριστικά, limited edition ποτήρια που θα βρεις σε όλα τα Coffee Berry Παγκύπρια.

Τί κάνει αυτά τα ποτήρια ιδιαίτερα σημαντικά;

Οι δημιουργοί τους. Τα παιδιά του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», που ζωγράφισαν σε ένα λευκό χαρτί τα όνειρα τους και τα Coffee Berry έδωσαν σ’ αυτά «ζωή», με την δημιουργία αυτών των μοναδικών ποτηριών. Μία ενέργεια που στόχο έχει να χαρίσει χαμόγελα και να βοηθήσει στην πραγματοποίηση  των ονείρων των  μικρών «ηρώων» και να ενδυναμώσει την δράση του συνδέσμου .

Βρες το κοντινότερο σε εσένα Coffee Berry, πιες το αγαπημένο σου ρόφημα σ’ ένα limited edition ποτήρι και στείλε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και συμμετοχής.

Ταυτόχρονα, βοήθησε στην διάδοση του μηνύματος μέσα από τα social media σου. Πώς;

  1. Φωτογράφισε το limited edition ποτήρι σου με τις ζωγραφιές
  2. Ανέβασε το στον λογαριασμό σου στο Instagram
  3. Κάνε tag @coffeeberrycyprus


Διάδωσε το μήνυμα, «ενδυνάμωσε» την ενέργεια, πραγματοποίησε τα όνειρά τους. #ΙnternationalCoffeeDay

Μάθε περισσότερα:

coffeeberryqr.jpg