Νέες γεύσεις κουλούρια Θεσσαλονίκης
25.09.2019

Το κουλούρι Θεσσαλονίκης, σε οποιαδήποτε εκδοχή του, αδιαμφισβήτητα αποτελεί μία από τις αγαπημένες γευστικές επιλογές μικρών και μεγάλων. Μερικοί το προτιμούν λίγο πιο γλυκό, άλλοι εντελώς αλμυρό. Εμείς με πολλή αγάπη και μεράκι, βάλαμε όλη μας τη μαεστρία και καινοτομώντας για ακόμη μία φορά σου προσφέρουμε και τα 2, δημιουργώντας 2 νέες γεύσεις.

Σίγουρα θα «κολλήσεις» με το κουλούρι Θεσσαλονίκης τυρί & μπέικον αν αγαπάς τη πίτσα! Είτε το φας για πρωινό, είτε για ενδιάμεσο γεύμα, το σίγουρο είναι ότι θα δώσει στη μέρα σου μία διαφορετική νότα απόλαυσης!

koulouria thessalonikis inner

Αν είσαι fan των υπερτροφών, το κουλούρι Θεσσαλονίκης με super foods , είναι αυτό που ψάχνεις! Ζυμωμένο με νιφάδες βρώμης, αλεύρι ολικής αλέσεως σπελτ, προζύμι σίτου, λιναρόσπορους, ηλιόσπορους, ασερόλα και κομμάτια μήλου, έχει μια γλυκιά και γήινη γεύση και είναι όσο θρεπτικό και γευστικό ακούγεται!

Όσοι επισκεφτείτε τους Φούρνους μας από τη Δευτέρα 23/9 μέχρι την Κυριακή 29/9, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα νέα κουλούρια Θεσσαλονίκης, σε τιμή γνωριμίας 0,50€.

Img109564
Img109566
Img109525
Img109528