Νέα Vegan Φουρνιστά με χωριάτικο φύλλο
21.06.2019

Απόλαυση… εμπνευσμένη από τη φύση!

Έχοντας πάντα σαν κύριο άξονα την καινοτομία και την ποιότητα και πιστοί στις αξίες με τις οποίες ξεκινήσαμε, υποδεχτήκαμε το καλοκαίρι με 2 νέα φουρνιστά εμπνευσμένα από τη φύση, κατάλληλα για όσους επιλέγουν να ακολουθούν το μονοπάτι της χορτοφαγίας.

Η αγάπη για αυθεντικές γεύσεις, είναι η ώθηση μας για την αναζήτηση ποιοτικών πρώτων υλών. Αναζητήσαμε, λοιπόν, και βρήκαμε τα καλύτερα, πιο ζουμερά μανιτάρια, λαχανικά γεμάτα χρώμα και γεύση, ανοίξαμε φύλλο και δημιουργήσαμε 2 νέες vegan γεύσεις, που μπορείτε να απολαύσετε ως κυρίως ή ενδιάμεσο γεύμα.

Η αυθεντικότητα και η απλότητα που τις χαρακτηρίζει είναι στοιχεία που υπάρχουν στο DNA μας και όπως σε όλα μας τα προϊόντα, μπορείς σχεδόν να γευτείς την αγάπη και τη φροντίδα με την οποία ζυμώθηκαν.                                        

Μανιταρόπιτα με φυτικό τυρί και λάδι τρούφας: ζυμωμένη με φρέσκα διαλεγμένα ζουμερά μανιτάρια, αυτή η μανιταρόπιτα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Η προσθήκη του λαδιού τρούφας, αυτού του εξαιρετικά εκλεπτυσμένου υλικού της γαστρονομίας, εκτός από τη συναρπαστική γεύση που της χαρίζει, είναι άλλη μια επιβεβαίωση ότι στους Φούρνους Ζορπάς μας αρέσει το καλό φαγητό και θέλουμε να σας προσφέρουμε μόνο το καλύτερο.    

Πίτα με λαχανικά και φυτικό τυρί: με αρακά, καλαμπόκι καρότο, φυτικό τυρί και αρώματα από άνηθο και μαϊντανό.

Το να είναι κάποιος vegan δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύουν μερικοί. Και στους Φούρνους Ζορπάς, έχουμε τον τρόπο να το κάνουμε πολύ πιο απολαυστικό απ’ ότι φαντάζεστε!

 

galleryvv2
galleryvv1
galleryvv3
galleryvv6
gallery2
gallery3
galleryvv2 galleryvv1 galleryvv3 galleryvv6 gallery2 gallery3