Μία Χριστουγεννιάτικη ενέργεια γεμάτη καλοσύνη!
20.12.2019

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Χριστουγεννιάτικη καμπάνια #yparxei, μας υπενθυμίζει ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει μόνο στα δώρα των γιορτών αλλά στις ανθρώπινες, καθημερινές, αυθεντικές στιγμές. Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο σε μία καλή πράξη, μία ευγενική κουβέντα, μία τρυφερή αγκαλιά, είναι αρκετά για να αναδείξουν αυτό που υπάρχει μέσα σε όλους μας – η αγάπη, η καλοσύνη, η αξία του να νοιάζεσαι για τον συνάνθρωπο.

Με το μήνυμα «Το καλό ανακυκλώνεται. Κάνε την αρχή.», προβάλλουμε μία από τις βασικότερες αξίες της ζωής – την καλοσύνη. Αξία που βρίσκεται και στο DNA μας, γι’ αυτό και εκτός απ’ το ότι σας παροτρύνουμε να κάνετε την αρχή με απλές, ευγενικές πράξεις καλοσύνης, εκπληρώνουμε το μήνυμα της καμπάνιας υλοποιώντας καλές πράξεις προς κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και όχι μόνο.

Σας καλούμε να γίνετε πρεσβευτές αυτής της ιδιαίτερης Χριστουγεννιάτικης αποστολής και να γεμίσετε την ειδική κατασκευή που έχει τοποθετηθεί για τον σκοπό αυτό στο Nicosia mall με τις κάρτες των καλών πράξεων. Παράλληλα, μπορείτε να συμμετέχετε μέσω της επίσημης σελίδας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, αλλά και κάθε μέρα, κάνε το καλό χωρίς δεύτερη σκέψη. Και κάθε καλή πράξη, κάθε αγκαλιά και κάθε χαμόγελο θα επιστρέψει σε σένα.

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις στο Nicosiamall