Καλό #ΛαμπρόΠάσχα
21.04.2022

Εδώ και σχεδόν μισό αιώνα , στέλνουμε το λαμπρό μήνυμα του Πάσχα με τον ίδιο τρόπο! Με το πιο ζεστό μας καλωσόρισμα, με σεβασμό στις παραδόσεις του τόπου μας αλλά και με την αγάπη και το μεράκι που βάζουμε στις μοναδικές δημιουργίες που γεμίζουν με Πασχαλινά αρώματα, κάθε Κυπριακό σπίτι!

Το απόλυτο Κυπριακό έδεσμα που δεν λείπει από κανένα σπίτι, οι μυρωδάτες και νόστιμες φλαούνες, φτιάχνονται βάσει της Κυπριακής κλασικής συνταγής, στην οποία παραμένουμε πιστοί εδώ και χρόνια και θα τις βρείτε σε 4 εκδοχές - γλυκές, κανονικές με σταφίδες, αλμυρές χωρίς σταφίδες και με αναρή. Ξεχωρίζουν για την τραγανή τους ζύμη, την αφράτη γέμιση και τη μυρωδιά από δυόσμο. 

Εκτός από τις φλαούνες,  από τον πάγκο των Πασχαλινών εδεσμάτων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τσουρέκια. Με υπέροχο άρωμα από μαστίχα και βούτυρο, θα τα βρείτε σε τρία μεγέθη, μεγάλο, κανονικό και ατομικό, το οποίο αποτελεί το τέλειο συνοδευτικό για τον πρωινό σας καφέ!

Τα τσουρέκια θα τα βρείτε επίσης και με γέμιση από πραλίνα φουντουκιού, φιστικοβούτυρο,  κάστανο και αλμυρή καραμέλα. Το τελευταίο είναι διαθέσιμο και με τσουρέκι κακάο. Την γκάμα συμπληρώνουν τα τσουρέκια ψυγείου. Λαχταριστό τσουρέκι με κρέμα και μπισκότα OREO, με κρέμα πατισερί και φρέσκιες φράουλες, το τσουρέκι με πραλίνα και γκοφρέτα και το νέο τσουρέκι με καραμέλα!

Μέχρι 24/4, απολαύστε ένα τσουρέκι* δώρο με κάθε 2kg φλαούνες!

Καλό, #ΛαμπρόΠάσχα!

*Ισχύει για μικρό σκέτο τσουρέκι μέχρι 24/4 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

ΕASTER OFFER GR 2022 1 1