Ημέρα της Γυναίκας
02.03.2023

Υπάρχει μια μέρα που είναι αφιερωμένη στις φίλες, τις συναδέλφους, τις μητέρες μας, τις γυναίκες όλων των ηλικιών, τις γυναίκες που επέλεξαν να είναι γυναίκες. Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου είναι μια αφορμή για να γιορτάσουμε τις γυναίκες στη ζωή μας και μια μέρα για να βάλει, η κάθε γυναίκα στο επίκεντρο τον εαυτό της!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για εμάς αποτελεί κάθε χρόνο μία αφορμή για να υπενθυμίσουμε στις γυναίκες ότι πρέπει να αγαπάνε και να φροντίζουν τον εαυτό τους, με τον ίδιο τρόπο που νοιάζονται για τους γύρω τους.

Μπισκότο ελπίδας

Τιμούμε και φέτος την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για 8η συνεχόμενη χρονιά με την Europa Donna Κύπρου στηρίζοντας χορηγικά το σπουδαίο έργο που επιτελεί. Στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας, παρουσιάζουμε το «μπισκότο ελπίδας» με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Στόχος της δράσης είναι να θυμίσει ότι η υγεία και η προάσπισή της μέσα από προληπτικούς ελέγχους, πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για κάθε γυναίκα. Γι’ αυτό και οι γυναίκες των Φούρνων Ζορπάς, με μήνυμα «ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ» γίνονται οι πρωταγωνίστριες της δράσης αυτής και γιορτάζουν την «μέρα τους» στηρίζοντας αυτό τον σημαντικό σκοπό.

Το Μπισκότο ελπίδας θα είναι διαθέσιμο σε συσκευασία δώρου σε όλους τους Φούρνους μας Παγκύπρια, στην τιμή των 2,95€. Σκανάροντας το σχετικό QR code που βρίσκεται πάνω στη συσκευασία, μπορείτε να ενημερωθείτε για τα μέτρα πρόληψης από την επίσημη σελίδα της Europa Donna Κύπρου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπάρχει και δυνατότητα παραγγελίας για εταιρικά δώρα.

Χαρούμενη Ημέρα της Γυναίκας!

womenday600x600
womenday600x6003
blogimage2
blogimage1