Για κάθε ψωμί
12.10.2022

Στους φούρνους ΖΟΡΠΑΣ γνωρίζουμε καλά πώς η επιλογή ψωμιού είναι μια καθαρά προσωπική υπόθεση. Κάποιοι θέλουν το ψωμί τους τραγανό, άλλοι αφράτο… κάποιοι προτιμούν ψωμιά με ιδιαίτερα αλεύρια και σπόρους, ενώ άλλοι παραδοσιακά επιλέγουν το κλασικό λευκό ψωμί. Εμείς, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα γι’ αυτό και σας προσφέρουμε πάνω από 35 είδη ψωμιού. Λευκά, πολύσπορα, πλούσια, ελαφριά, τραγανά ή αφράτα, σε φέτες, σε καρβέλια… διαφορετικά ψωμιά αλλά φτιαγμένα με την ίδια αγάπη και φροντίδα, τα οποία απολαμβάνετε πάντα φρέσκα αφού φουρνίζουμε για εσάς πολλές φορές μέσα στη μέρα.

Με την ίδια αγάπη, δημιουργήσαμε για εσάς τρία νέα, μοναδικά ψωμιά με ευκαιρία την Παγκόσμια Ημέρα Ψωμιού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 16 Οκτωβρίου.

ΨΩΜΙ ΛΗΜΝΟΥ

Ζυμωμένο με αλεύρι Λήμνου, από σκληρό σιτάρι και προζύμι “golden durum”. Ένα προζυμένιο ψωμί με ελαφρώς γλυκιά γεύση, τραγανή κόρα και μεστή ψίχα, κατάλληλο να συνοδεύσει λαδερά πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, όσπρια και ψητά.

ΨΩΜΙ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ

Με μονοποικιλιακό αλεύρι και φυσικό υγρό προζύμι. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερα αρωματικό ψωμί με πλούσια, γεμάτη γεύση και σφιχτή δομή. Συνδυάζεται ιδανικά με πιάτα Ελληνικής και Κυπριακής κουζίνας.

ΨΩΜΙ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΜΕ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ

Ένα πολύσπορο ψωμί ιδανικό για πρωινό, σάλτσες και αλοιφές με μαλακή ψίχα και γεμάτη γήινη γεύση. Αποτελεί εξαιρετικό σύμμαχο για τον οργανισμό, χάρη στην ινουλίνη (πρεβιοτικό) από ρίζα ραδικιού που περιέχει και η οποία συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Για κάθε στιγμή και ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΩΜΙ, σας περιμένουμε σε έναν Φούρνο ΖΟΡΠΑΣ.

bread2
bread3
bread1