ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ COLD BREW FINCA VILLA COLOMBIA
24.05.2022

Ο καφές για τους περισσότερους ανθρώπους είναι μέρος της πρωινής τελετουργίας τους και όχι μόνο, και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει οι πιο πολλοί επιλέγουμε κρύες εκδοχές. Από τις 23 Μαΐου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Coffee Berry μία μοναδική limited edition Cold Brew από τον βραβευμένο με ένα αστέρι “Siemba y Cosecha” Organic Single Origin καφέ Finca Villa Colombia από την βιολογική γκάμα καφέδων Coffee Berry!

Η πολύτιμη αυτή απόσταξη καφέ θα ετοιμάζεται από τους baristas μας για περιορισμένο διάστημα, για να απολαμβάνετε την καλύτερη στιγμή της ημέρας σας παρέα με ένα μοναδικό κρύο καφέ. Η μέθοδος Cold Brew είναι μία αργή κρύα διαδικασία απόσταξης καφέ που διαρκεί από 8 έως 18 ώρες, και στην οποία η άλεση του καφέ, η σταθερή θερμοκρασία του νερού σε όλη τη διάρκεια και η ταχύτητα απόσταξης, είναι σημαντικοί παράγοντες μεταξύ άλλων για το τέλειο αποτέλεσμα! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που μία τέτοια ιεροτελεστία χαρίζει ένα τόσο μοναδικό γευστικό προφίλ.

Η Cold Brew εκχύλιση δίνει σε αυτόν τον limited edition καφέ ένα απολύτως δροσερό και αρωματικό γευστικό αποτέλεσμα με χαμηλές οξύτητες. Αναδεικνύει το μεσαίο πλήρες σώμα του και τις νότες μαύρης ζάχαρης και σοκολάτας που χαρακτηρίζουν τον Organic Finca Villa Colombia καφέ με αποτέλεσμα ένα γλυκόπιοτο πολυεπίπεδο γευστικά κρύο ποτήρι καφέ.

Η προέλευση αυτών των εξαιρετικών κόκκων είναι από την ομώνυμη μικροφάρμα στην Κολομβία και φύονται - τοπογραφικά και γεωγραφικά - στην ιδανικότερη τοποθεσία για παραγωγή καφέ, στη Vereda La Cristalina, στο Planadas, νότια της Tolima. Η φάρμα καλλιεργείται για πάνω από 20 χρόνια από τον ίδιο καλλιεργητή και αποτελείται από περίπου 35,000 δέντρα της ποικιλίας Arabica. Η συγκομιδή γίνεται μόνο τους μήνες Απρίλιο έως Ιούνιο και από τον Οκτώβριο μέχρι τον Δεκέμβριο. Η φυσική μέθοδος επεξεργασίας των ολόκληρων καρπών του καφέ, προσφέρει ένα μοναδικά γλυκό, αρμονικό γευστικό προφίλ ενώ η φυτεία έχει βραβευθεί με ένα αστέρι “Siemba y Cosecha”, για την εξαιρετική απόδοση στη συγκομιδή, την καλλιέργεια και τη διαχείριση της ποιότητας.

Για αυτό λοιπόν, ζητήστε την Cold Brew εκδοχή του Organic Finca Villa Colombia από τον barista σας σήμερα και ζήστε ακόμα μία μοναδική εμπειρία καφέ από τα Coffee Berry. Θα είναι διαθέσιμος σε όλα τα καταστήματα Παγκύπρια ως ρόφημα αλλά και σε συσκευασίες κόκκων των 150γρ. μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στο ολοκαίνουριο κατάστημα στην Οδό Λήδρας, στο Mall of Engomi, Nicosia Mall, Σταδίου 77 στο Στρόβολο, μαρίνα Αγίας Νάπας, στη Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και στη Λεωφ. Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα αλλά και στους περισσότερους Φούρνους Ζορπάς Παγκύπρια.