Η εταιρεία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ θα είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία δίδετε βάσει της παρούσας αίτησης.

Βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων: Η εταιρεία θα τηρεί αρχείο και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας τα οποία δίδετε βάσει της παρούσας αίτησης και τα οποία τυχόν δώσετε σε οποιαδήποτε συνέντευξη για εργασία, με σκοπό την αξιολόγηση των προσωπικών σας δεδομένων και την καταλληλότητά σας για εργοδότηση και την προσφορά πιθανών θέσεων εργασίας. Σε περίπτωση μη παροχής των δεδομένων που ζητούνται στην αίτηση δεν θα είναι δυνατή η εξέταση της αίτησής σας και η προσφορά εργοδότησής σας με βάση τις απαιτήσεις σας.

Ανακοίνωση προσωπικών δεδομένων σε τρίτους: Η εταιρεία θα μπορεί να ανακοινώνει τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο στην εταιρεία Α. Ζορπάς Catering Λτδ.

Ασφάλεια Δεδομένων: Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για τη διατήρηση της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων τα οποία μας παραχωρείτε και να αποτρέψουμε την απώλεια, χρήση ή πρόσβαση σε αυτά από μη εξουσιοδοτημένα άτομα. Επιπλέον πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα θα έχουν μόνο οι εργοδοτούμενοι μας οι οποίοι λόγω της φύσης των εργασιών τους χρειάζεται να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Χρονική Διάρκεια Επεξεργασίας: Θα επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για 6 μήνες από την ημέρα που θα τα λάβουμε ούτως ώστε να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που υπάρχει διαθέσιμη θέση στο μέλλον. Θα τηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τέτοια περίοδο ούτως ώστε εάν χρειαστεί να μπορούμε να αποδείξουμε ότι δεν έχουμε κάνει οποιαδήποτε διάκριση και ότι διεξαγάγαμε τη διαδικασία πρόσληψης με δίκαιο και διαφανή τρόπο. Μετά την περίοδο αυτή και στην περίπτωση που δεν σας προσλάβουμε, θα διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: έχουμε διορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στον οποίο μπορείτε να αποταθείτε για οποιεσδήποτε απορίες για την παρούσα πολιτική επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων ή για το πως χειριζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Τα δικαιώματά σας:

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, αντίταξης στην επεξεργασία και περιορισμού της επεξεργασίας. Εάν θέλετε να εξασκήσετε οποιοδήποτε από τα προαναφερόμενα δικαιώματά σας, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται πιο κάτω.

 

Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σε σχέση με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ή για να εξασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας τα οποία αναφέρονται πιο πάνω, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας, ως ακολούθως:

Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ

Αρμενίας 51, 2006 Στρόβολος, Λευκωσία

Ηλεκτρονική Διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλέφωνο: 22871700

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε παράπονο οποιαδήποτε στιγμή στο γραφείο του Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, την αρμόδια αρχή στην Κύπρο για θέματα προσωπικών δεδομένων (www.dataprotection.gov.cy).